VITTNESMÅL


Mr Brown

Kudos!!! Utmärkt arbete från teamets sida i er bedömning av ”Den bruna målningen”. Jag önskar bara att jag hade upptäckt er organisation innan min mammas bortgång i juni.

Min mamma fick faktiskt veta vid tidpunkten för köpet i början av 1950-talet att målningen hade titeln ”The Virgin Birth” eller något som mycket liknar den etiketten. Det skulle också vara meningsfullt att målningen stals/plundrades från en plats i Spanien av Napoleons invaderande trupper i början av 1800-talet och fördes till Frankrike. Mycket skarpsinnig analys.

Även om det inte är en målning av Murillo, så uppskattar jag ledtrådarna till vem målaren kunde ha varit annars. Det ger oss några fler möjligheter att fullfölja när det gäller att fastställa en ordentlig värdering/bedömning.
Dietmar

Ich möchte mich noch einmal für Ihren sehr kundenfreundlichen Service bedanken. Das ist heutzutage keineswegs selbstverständlich. Ich kann Sie nur bestens weiter empfehlen. Wünsche Ihnen alles Gute
Eric

Många många tack för er tid, vänlighet och professionalism. Tack så mycket.
Don

Bedömningen var fantastisk, kan ni hjälpa till med att sälja Bronsen. Tack.
Carl

Tack. Ni gör ett bra jobb för mig och jag uppskattar det.
Hans Höghet Nawab Salar Jung III Kvarlåtenskap

Vi uppskattar er objektivitet. Faktum är att ”balanserad objektivitet” är precis vad vi behöver så att vi vet var vi står när det gäller målningarna.
A.C.

Jag uppskattar er tid med värderingen. Livet är verkligen något av ”spekulation”. Jag har fått ett erbjudande på 50 tusen för denna målning efter jag fick ”autentisering”. Jag ”spekulerar” att jag kan få mer.
F.M.

Tack så mycket för det omfattande yttrandet. Jag tror det är perfekt och kommer att tjäna de avsedda ändamålen.
R.L.

Tack så mycket för att ni tog er tid att omtänksamt ta itu med mina farhågor om bronserna. Jag kan inte säga hur mycket jag uppskattar era ansträngningar.
Connie

Hur kan jag tacka er? Ni är så snälla som gör det här för mig. Jag önskar att ni var nära och jag kunde visa er. Var befinner ni er? Jag är i Houston, Texas. TACK SÅ MYCKET.
Cathy

Tack så mycket för att ni åtminstone lyssnade på mig–Jag ska göra vad jag måste-Ni är de enda som svarat mig.
Cathy

Tack så mycket att du åtminstone hörde mig - jag kommer att göra vad jag behöver göra - du är den enda som har svarat mig.
Daljit

Tack så mycket för er objektiva åsikt om våldtäkten på Europa-statyn.
Hadrien

Jag tackar er så mycket för detta intressanta yttrande. Jag är mycket tacksam för det.
Ms Parkinson

Tack så mycket för er information. Ni är den första personen som har svarat på mina frågor, verkade ha någon kunskap om vad som behövde göras, och inte bara avfärdat mig på grund av mitt efternamn och det faktum att jag bor i Texas. Ingen annan tog mig på allvar, och jag antar att det blir deras förlust.
Konstexperter privatinvesterare

Ett exemplariskt projekt-jag presenterades med en omfattande forskning och värdering på min Picasso - till ett mycket rättvist pris och inom en mycket snabb tidsskala.
D.P.

För flera år sedan ärvde jag, från min farfar, en liten anonym målning från 1753. Den hade tillhört min familj de senaste 260 åren, så det hade verkligen ett känslomässigt värde förutom penningvärde det kan ha. Med tanke på att målningen är anonym trodde vi att den skulle vara svår att spåra, men vi gav den till Art experts för forskning och resultaten var endast fenomenala. Inom ungefär en vecka fick jag ett svar. De påbörjade faktiskt forskningen i Spanien och informerade mig om att målningen troligen var från Venezuela och att den faktiskt kunde ha någon relation till Jose Antonio Paez Venezuelas första president. Detta var en överraskning för mig eftersom jag aldrig hade sagt att jag var från Venezuela och att jag var en ättling till den förste presidenten. Jag fick alltid höra att målningen var från Spanien och jag informerade aldrig konstexperterna om mitt ursprung. Nu arbetar de för att bekräfta om målningen kommer från en välkänd kolonialkonstnär eller om den bara kom från en av skolorna. Detta försäkrar mig att ordet ”Experter” inte bara är en del av deras namn, de har bevisat det.
T. Rizzi

Tack för ert stora arbete med von Bremen. Slutrapporten kom i dag och är vi glada. Jag skickar er bilder till den möjliga Pierre Lacour. Det följer fler efter denna epost. Tror ni att den här oljan på kartong är värdig en möjlig autentisering. Tack för era expertögon.
Thomas

Utmärkt rapport! Jag kan inte berömma det tillräckligt. Grattis till ert team för att ge ett sådant utsökt exempel på kritiskt tänkande.
D. Perechesova

Vi är väldigt tacksamma för er forskning. Det är svårt att förklara vår glädje och njutning! Tack.
Jean

Tack så mycket. Jag antar att min ursprungliga ”expert” var långt ifrån sanningen. Jag uppskattar verkligen er tid och expertis.
- Steve

Jösses, det var lätt. Tack
Troja

Ni var så mycket mer hjälpsamma och tillmötesgående än någon annan jag har korresponderat med. Tack än en gång.
Pam

Tack så mycket för den tid ni tog att hjälpa mig, jag uppskattar det så mycket.
Eric

Jag tycker att det är fantastiskt vad ni gör, och jag beundrar ert engagemang och kör! Tack för allt ert hårda arbete med att lösa mysteriet.
Jennifer

Tack så mycket för informationen. Jag uppskattar verkligen er ärlighet och er tid att titta på de här bitarna.
Les

Jag uppskattar det. Man hittar inte såna snälla människor ofta.
Victoria

Ledsen att det tog så lång tid att återkomma till er. Jag ville tacka er för ansträngningen som ägnats min lilla staty. Jag hade ingen aning om att någon skulle genomgå så mycket för något så litet! Jag hoppas att jag i framtiden kommer att ha något som är värdigt en formell bedömning. Tack.
Lolli

Tack så mycket för era kommentarer och professionella bedömning av både ballerinan och Hiroshige-bilderna. Jag uppskattar er webbplats och er hjälp.
Tom

Det är en sådan lättnad att veta att det finns någon som dig och din personal där ute som ger konstexpertråd och forskning till rimliga priser med sådan integritet, expertis och professionalism, inklusive att skicka samtal och e-post i rätt tid. Jag känner mig inte längre professionellt isolerad i mitt försök att ta reda på vad, om något, mina målningar är värda.
Cathleen

Om F. H. Brigden: Jag är säker på att ni måste bombarderas med frågor och e-post, telefonsamtal som liknar mina och jag uppskattar verkligen att ni tar er tid att dela med er av era expertkunskaper. Ni vet att verkligen att NI är de ENDA där ute jag har kunnat hitta på nätet (eller var som helst för den delen), utan att bekosta en arm eller ett ben för tiden / inputen, eller hur? Så tack så mycket!
Leslie

Tack för er ärlighet.
Vanessa

Ni är grymma! Jag kan inte tacka er nog för er hjälp.
Ronald

Än en gång var det ett nöje att göra affärer med Art Experts.
Kevin

Ni är en fantastisk resurs.
Dr. Roy

Jag ville tacka er för bedömningen av målningen. Bra analys och detaljer om härkomst var intressanta. Att ständigt lära sig om dessa olika människor i konstbranschen är i sig intressant. Jag ser fram emot att kontakta er i framtiden.
Roberto

Grazie per il lavoro eseguito. Il Vostro compito e stato compiuto con una altissima professionalita. Compito e grazie. Con stima.
Françoise

Jag fick just er rapport skickad till min adress. Det är ett dokument av god kvalitet. Jag hoppas få andra möjligheter att använda era tjänster.
Kay

Tack så mycket för att ni tog er tid att titta på detta arbete. Jag kan inte säga hur mycket jag uppskattar det.
Ms. Judi

Ni har varit väldigt hjälpsamma. (Jag kan inte läsa japanska så jag hade ingen aning om vad det stod på baksidan).
Vince

Tack så mycket, er värdering av den här tavlan verkar ganska rimlig för mig och är en bra bit över vad jag betalade, tack så mycket för era ansträngningar. Det är verkligen trevligt att veta att jag inte slösade pengar på ett dåligt köp. Tack igen och i framtiden skulle jag inte tveka att använda/rekommendera era tjänster.
Arturo

Tack för ert svar och de positiva kommentarer ni ger mig. Uppriktigt sagt är det första gången som någon ger mig tydliga råd och steg att följa.


Matteus

Tack för den supersnabba servicen. God dag till er.
Ken

Tack. Ert expertutlåtande är mycket uppskattat.
D. Robin

Kära Art Experts,
På min mammas och vår familjs vägnar vill jag uttrycka vår tacksamhet för er mest vänliga hjälp i detta avseende.
Erik

Tack för ditt svar. Om ni minns hjälpte ni mig med ett porträtt från Mrs Siddons. Genom analys av färgen kunde vi bekräfta att det var en 1800-talskopia. Så analysen som gjordes av ert team var rätt korrekt.
Mike

Tack, Mark,
Jag uppskattar verkligen den snabba leveransen och avundas din konstkunskap.
Alison

Jag är nöjd med rapporten. Tack för rapporten, den är mycket insiktsfull.
Petra

Tack så mycket för er preliminära åsikt om målningen. Jag ställer gärna ytterligare frågor och forskning till prövning.
Justin

Jag uppskattar ditt teams grundliga analyser av arbetet.
Nick

Fantastiskt jobb, utmärkt, mycket professionell, jag är ledsen att jag stressade er. Vad följer nu, hur lång tid tar koldioxiddatering? Vi är väldigt glada.
Larry

Tack så mycket för hjälpen. Vi löste fallet baserat på ert expertutlåtande att pastellen var en Renoir stil. Inte en äkta Renoir. Säljaren återlämnade köpepriset, betalade min advokat och rättegångskostnaderna, och ärendet avslutades.
Greg

Tack för den mycket grundliga, professionella rapporten. Jag måste säga att jag misstänkte er slutsats. Jag skulle definitivt rekommendera er service till andra konstköpare som är osäkra på sina verk.
Mike

Tack så mycket. Din punkt-för-punkt-analys är verkligen vad jag behövde, särskilt efter att ha gått igenom en drös av ”Expert” åsikter som verkar förlita sig mer på magkänslor än själva arbetet.
Steve

Tack för er mycket grundliga analys.
Enheten för särskild utredning

Arbetsprodukten ni försåg oss med är enastående.
Jon

Jag skulle säga att ni har Dr. Watsons slutledningsförmåga.
Bill

Ni gjorde ett enastående jobb! Tack!!!!!!
Peter

Tack för den omtänksamma och noggranna analysen av målningen. Era slutsatser är väl argumenterade och övertygande. Jag, för min del, är övertygad.
Shawn

Grymt, tack så mycket för din tid och analys Mark!

 

 

VIA EPOST: info@artexpertswebsite.com
VI SVARAR VANLIGTVIS PÅ FÖRFRÅGNINGAR INOM 24 TIMMAR.